Åk på en fotbollsresa

Manchester – mer än bara fotboll” skriver de i en artikel från Göteborgs Posten, och ja kanske är det så – men det är ändå helt klart det bästa med staden. Och fotbollsresor till Manchsester är mycket vanligt, främst för att se United eller Manchester city spela. Har du inte varit på en sådan fotbollsresa, men precis som oss älskar sporten är vår uppmaning helt klart att åka snarast möjligt. Det är verkligen en folkfest och så otroligt mycket glädje kring sporten. Självklart måste du dock inte åka till Manchester. Det finns mängder av fotbollsresor till Champions League som är värda att åka på, och de olika städerna är minst lika bra oavsett var man åker. Antingen åker du till Madrid eller Barcelona, till London eller München, det väljer du själv – men åk är helt klart uppmaningen! Bäst är det om du bokar din resa vi ett reseföretag som specialiserar sig på just sportresor. Olka.se är att rekommendera då de har en lång tid av erfarenhet kring detta. Så här skriver de själva om sin verksamhet:

Vi har mer än 30 år i sportresebranschen och erbjuder träningsläger, cupresor, fotbollsresor & fotbollsbiljetter, golfresor, konferensresor, formel 1 resor och mycket mer. Med oss reser årligen ca 25 000-30 000 resenärer och enligt våra enkätundersökningar väljer den stora majoriteten oss pga tryggheten och vår service. Hos oss står kunden i centrum och vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service. På våra kontor i centrala Göteborg och Malmö möter ni en kompetent personal som lyssnar på era önskemål.

Som sagt är det väldigt populärt att åka på fotbollsresor, och enligt en artikel från 2006 i Dagens Nyheter skrev man att fotbollsresor ökar kraftigt. Och vi kan nog med säkerhet säga att det har blivit ännu vanligare sedan åren har passerat.