Fotbolls EM och tur

Det är snart sommar igen och det betyder detta år att det är fotbolls-EM att se framemot. Mästerskapen kommer detta år att ta plats i soliga Frankrike, i diverse olika städer. Men för oss som inte vill eller kan ta oss dit och se matcherna direkt kan man lika gärna titta på sin TV eller på storbildsskärm någonstans ute på stan. I dag skriver vi mer fördjupat om just sommaren kanske roligaste event.

 

Fotboll fötterDet som är bra med att titta på fotbollen på TV är inte bara att det blir mycket billigare, det är bättre sikt också och målen kan ses ur en vinkel som de på läktarna inte kan. Dessutom är det lättare att betta på odds i fotbolls EM via Unibet när man sitter hemma bland goda vänner och njuter av matchen i deras sällskap. Det som kan vara bra att veta inför eventuell betting är hur spelschemat kommer att se ut, och det kan man om man går in och läser i denna artikel i Expressen. Där kan vi bland annat se hur Sverige är i grupp E, tillsammans med något skräckinjagande Italien, Belgien och Irland. Det kommer bli tuffa landskamper men med skicklighet och tur vinner vi i alla fall någon match!

Osannolik tur på betting

Eftersom att oddsen är så höga för att Sverige skulle vinna kan man faktiskt vinna storkovan om man vågar betta på det som känns långsökt. Som skedde i Premier League nyligen när Leicester City tog hem pokalen. I Aftonbladet kan vi faktiskt läsa om en som vann flera hundra tusen kronor på att slå vad att just Leicester skulle vinna Premier League, den engelska ligan. Han fick en ingivelse och långtidsbettade, flera månader i förväg. Det hela gick vägen och nu ska hela familjen ner till varmare breddgrader och semestra för att fira och bara umgås med varandra.