Fotbolls-VM 2014

Mellanåret 2013 närmar sig sitt slut, och det är vi många som är evigt tacksamma för! Varför? Självklart av  den anledningen att det är just ett mellanår, och att nästa år innebär det fantastiska: Fotbolls VM! Som man har längtat, och sett fram emot det här eventet. Det är 4 år sedan det var fotbolls-VM senast, och två år sedan det var fotbolls-EM. Fotbolls-EM 2012, som var i Polen och Ukraina var en härligt spännande turnering, och inför EM skrev vi om det i det här inlägget: http://scommes.se/fotbolls-em-2012. Så här skrev vi bland annat:

Sverige är kvalificerade, och kommer att spela i grupp D där man kommer att möta Ukraina, Frankrike och England. EM:s första match spelas den 8 juni mellan Polen och Grekland, och finalen äger rum söndag den 1 juli i Kiev.

Och tänk vad trevligt om man kunde följa upp det här inlägget med att skriva att Sverige ska vara med i VM också, men som ni säkert vet är det inte så den här gången. Sverige gick inte vidare i gruppspelen, och därmed blir vi utan chans att vinna eller ens spela. Men det är ingenting vi egentligen ska gråta över, för det kommer att spelas härlig fotboll som man kan njuta av. Världsmästerskapet i fotboll 2014 går av stapeln i Brasilien mellan 12 juni och 13 juli. Har du chansen så bör du helt klart ta dig till Brasilien för att se i alla fall en av de matcher som kommer att spelas. Det kommer att vara en folkfest utan dess like, och helt klart ett event som är värt att betala mycket för.