Rätt klädd

När man tränar är det förstås viktigt att ha rätt utrustning och rätt kläder. Några måsten när man ska träna på gym, exempelvis, är ett par bra skor, en vattenflaska, ett par handskar som är till hjälp och skydd vid de olika träningsmaskinerna och självklart bra, funktionella träningskläder. Vad som är bra träningskläder- och skor beror förstås på lite vilken sorts träning det är du ska utföra. Ska du spela fotboll passar det bra med ett par luftiga shorts, fotbollsstrumpor, fotbollsskor och en t-shirt som andas. Ska du däremot springa funkar det bättre med lite mer ”åtsittande” plagg, som ett par tajta löparbyxor, en åtsmitande t-shirt och så ett par lätta löparskor till det. Om du ser på mannen i videon nedan ser du att han naturligtvis är väldigt duktig och kan sin grej – men han skulle säkert kunna hitta lite bättre träningskläder! Barfota, mysbyxor och hoodie duger inte för ett riktigt proffs.

Även efter träningen är det viktigt att känna sig fin. Snygga kläder kan man hitta hos www.smartguy.se, som förutom moderiktiga plagg för stilsäkra karlar även erbjuder accessoarer, skor, grooming och träningskläder. Några trender som vi ser nu till våren 2013, och som det med andra ord är läge att investera i redan nu, är bland annat…

 

  • Chinos. Denna byxa återkommer varje vår men är i år hetare än någonsin! Den modige satsar på en variant i en pastellfärg.
  • Skjortan med mönster. Skjortor är en klassiker som aldrig går ur tiden, men känner du för att hotta upp den något ska du köra på en skjorta i något mönster – ju större och galnare desto bättre!
  • Huvudbonader är helrätt denna säsong, vad det är för något spelar mindre roll. Keps, solhatt, cowboyhatt, durag – allt funkar!