Stöd din framtida fotbollslegend

Det viktigaste en fotbollsförälder kan göra är att stötta sitt barn i den idrott som barnet valt. Det är ingen lätt sak för vissa och det kan bli mer av en tävling för föräldrarna än för barnen. Att leva ut sina egna drömmar genom barnen är aldrig en bra idé. Oavsett vilken sport ditt barn väljer så är det bara att stötta och inget annat.

Allt för ofta får man läsa om idrottsstjärnor som berättar om den press de känt från sina föräldrar att prestera. Att göra bra ifrån sig i sport är något som många värdesätter och därför kan det vara problematiskt när sporten handlar om resultat framför att ha kul. Det är lätt att barnen inte kan prestera alls på grund av just den pressen som föräldrar sätter på dem. Det bästa man kan göra är att stötta och precis som med läxorna så kan man göra det ihop. Gå in på http://www.trampolinspecialisten.se/utelek/fotbollsmal/ och köp ett fotbollsmål åt dig och ditt barn och sätt igång och ha kul. Kanske blir just ditt barn en fotbollslegend i Zlatans och Tomas Brolin.

Zlatan Ibrahimovic fick en plats i världslaget och vann priset för årets mål. Allt på Fifa-galan i Zürich.(Läs om vilka fler som fick pris)

Det senaste vi hörde från Zlatan var att han blev en av världselvorna, alltså världslaget i fotboll. Detta innebär att han är en av världens bästa fotbollsspelare. Verkligen något att sikta efter, men blir man en hyffsad fotbollsspelare så är det mer än tillräckligt. Med stöd från sin familj så ska det bara vara kul att spela fotboll och kul om man vinner, dock inte hela världen om man inte gör det.